Simona Ionescu in semifinale, Vasile Ghilea in sferturi la Prince Cup

Simona Ionescu in semifinale, Vasile Ghilea in sferturi la Prince Cup

Simona Ionescu si-a confirmat inca o data statutul de favorita principala a turneului de la Miami, la categoria 16 ani fete, calificandu-se in semifinale, dupa victoria cu 7-5, 6-4 la americanca Ashleigh Antal. Ea o intalneste acum pe Carol Zhao, din Canada.

La 18 ani baieti (turneu ITF), favoritul 6, Vasile-Alexandru Ghilea, invingator cu 6-3, 6-3 al argentinianului Alejo Apud (Nr. 10), a fost singurul dintre cei trei romani care a ajuns in sferturi, unde se va afla fata in fata cu americanul Gonzales Austin (Nr. 4).  In optimi, brazilianul Vitor Galvao a trecut de Alexandru-Catalin Marasin, cu 6-4, 4-6, 7-6(1), iar Ciprian-Alexandru Porumb (Nr. 16) a pierdut cu 4-6, 3-6 la favoritul 3, francezul Mathias Bourgue.

La dublu, sunt in sferturi si perechile romane Ghilea/Porumb (Nr. 2) si Cornea/Marasin, care in optimi au inregistrat urmatoarele rezultate:

Cornea/Marasin – Jones/Wilton (Marea Britanie/Nr. 5): 6-4, 6-3
Ghilea/Porumb (Nr. 2) – Chung (Coreea)/Hromic (Suedia): 6-2, 1-6, 10-6.

Cornea si Marasin vor intalni acum perechea rusa Akmaev/Nikiforiv, in timp ce Ghilea si Porumb vor da piept cu favoritii 6, Chavez (Columbia) si Taborga (Bolivia). Tot la dublu, la 18 ani fete, Elena Cadar si coechipiera ei, slovaca Pondusova (Nr. 8), au profitat de neprezentarea perechii americane Aldunate/Kopinsk, ajungand in sferturi, unde le vor avea adversare pe favoritele 4, Luz (Portugalia) si Mertens (Belgia).

Sursa: www.frt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*