Adrian Cruciat revine dupa aproape 4 luni

Intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, Adrian Cruciat a declarat ca isi doreste sa ajunga din nou intre primii 200 de jucatori ai lumii, desi a cazut foarte mult in clasament din cauza accidentarii.

„Am avut mari probleme de sănătate în 2009, la ambii genunchi, inclusiv o intervenţie chirurgicală, dar acum mă antrenez la randament normal. Repornesc cu munca de jos, pentru că am căzut foarte mult în clasament. Acum sunt pe locul 816 în lume. Trebuie să-mi regăsesc motivaţia şi elanul dinaintea accidentărilor, căci anul viitor vreau să revin între primii 200 de jucători din lume”, a spus Cruciat. Jucatorul in varsta de 26 de ani va participa in ianuarie 2010 la doua turnee Futures, la Glasgow si la Sheffield, turnee dotate cu premii totale in valoare de 15.000 de dolari.

Cea mai buna clasare a timisoreanului este pozitia 148 ATP, pozitie pe care s-a aflat in data de 16 iunie 2008, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului Challenger de 75.000 de dolari de la Sofia, unde a fost invins de catre Adrian Ungur, jucator care s-a impus si in finala turneului, invingandu-l pe brazilianul Franco Ferreiro cu scorul de 6-3, 6-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*