Campionatele Nationale Individuale de Iarna 16 ani

Campionatele Nationale Individuale de Iarna 16 ani

Boboc s-a impus in finala mare, cu 6-4, 6-3, in fata principalului favorit, Stefan Vinti (Dafora Medias), iar meciul pentru medalia de bronz, jucat intre Vlad Murad, de la SCM Bacau, si favoritul 2, Ionut Urda, de la Vointa Oradea, a fost castigat de primul, cu 7-5, 6-2.
In aceeasi zi plina, incheiata tarziu, dar cu partide frumoase, cei doi medaliati cu aur si argint la simplu au facut pereche la dublu, reusind sa castige cu 6-1, 6-4 in fata echipei formate din Alexandru Buzelan (LPS CSS Constanta) si Artur Culicovschi (Dunarea Galati).
La fete, Patricia Tig a obtinut aurul dupa ce a trecut in finala, cu 6-1, 2-6, 7-5, de favorita 2, Simona Ionescu (CSS Mircea Eliade). Ultimul loc pe podium i-a revenit favoritei principale a competitiei, Elena Cadar, de la Olimpia Bucuresti, care a castigat la zero finala mica, in fata Cristinei Adamescu, de la Sportul Studentesc.
La dublu, in meciul pentru cele mai stralucitoare medalii, s-a impus perechea favorita 2, Oana Ene (Sportul Studentesc)/Laura Enea (Coreco Iasi), 7-6(0), 2-6, 10-8 cu echipa formata din campiona de la simplu, Patricia Tig, si Maria Panaite (Palatul Copiilor Pitesti).
Competitiile de la categoria 16 ani s-au tinut la TC 2000-Academia Sever Dron, din Capitala.

Sursa: www.frt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*