Sorana invinsa din nou

Cehoaica venita din calificari s-a impus in fata Soranei Cirstea cu scorul de 6-4, 6-2. Sorana continua insa in competitia de dublu, unde alaturi de partenera sa, spanioloaica Anabel Medina Garrigues s-a calificat in sferturile de finala. Cele doua vor juca astazi impotriva dublului format din format din austriaca Sandra Klemenschits si slovena Andreja Klepac. Pentru participarea la acest turneu, Sorana va fi recompensata cu un punct WTA si cu 1.725 de dolari.

Alexandra Dulgheru a fost mai norocoasa, calificandu-se fara probleme in turul al doilea al turneului de 220.000 de dolari de la Budapesta, dupa ce a invins-o categoric pe cehoaica Sandra Zahlavova, scor 6-2, 6-3, si urmeaza sa o intalneasca astazi pe rusoaica Anna Chakvetadze.

Tot la Budapesta, Raluca Olaru a fost invinsa in runda inaugurala de catre Anabel Medina Garrigues, scor 3-6, 6-4, 6-0. La dublu, Raluca Olaru face pereche cu rusoaica Maryia Koryttseva, cele doua calificandu-se in sferturi, la fel ca si Alexandra Dulgheru si partenera sa, Alisa Kleybanova.

Sursa: www.soranacirstea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*