Constanţa: Turneul care i-a lansat pe Pavel şi Tecău, la o nouă ediţie

Constanţa: Turneul care i-a lansat pe Pavel şi Tecău, la o nouă ediţie

În perioada 10 – 16 iulie va avea loc a 40-a ediţie a turneului de tenis pentru pentru copii şi juniori Cupa Litoralului, turneu ce va fi desfăşurat la Constanţa, în cadrul clubului de tenis LPS CSS „Nicolae Rotaru“, club ce aniversează în acest an 40 de ani de la înfiinţarea Catedrei de Tenis de Câmp.

Printre jucătorii cunoscuţi care şi-au început pregătirea în acest club se numără: Andrei Pavel, Horia Tecău şi Victor Hănescu. LPS CCS „Nicolae Rotaru“ este singurul club de tenis din ţară care a dat patru jucători de Cupa Davis: Andrei Pavel, Horia Tecău, Moraru Grabriel şi George Cosac.

Cupa Litoralului 2010

Turneul va reuni peste 150 de jucători de tenis de câmp din ţară, pe următoarele categorii de vârstă: 10 – 12 – 14 – 16 ani (băieţi şi fete). Turneul de categoria a III-a FRT se dispută pe şase terenuri, pe zgură. Arbitrul principal al turneului va fi Ştefan Cristian din Bucureşti. Directorul turneului este prof. Ioan Macoveciuc, antrenor care a lansat jucători valoroşi precum Horia Tecau, Victor Moraru şi Bucur Sergiu.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*