Agnes Szatmari in sferturi la turneul din Lagos

La dublu, Agnes Szatmari şi rusoaica Nina Bratcicova, cotate cu a doua şansă la câştigarea trofeului, au depăşit în turul inaugural, cu 6-1, 6-0, perechea gazdelor Nosa Esorae / Christy Mbadiwe, urmând să joace în sferturi împotriva echipei americane Gail Brodsky / Alexandra Riley.

Victorioasă a fost şi Diana Stomlega, dar la St. Cugat (Spania), unde se desfăşoară un turneu de 10.000 de dolari. Sportiva noastră a dispus în primul act de Marta Dall’Osso (Italia) cu 6-0, 6-1, urmând să joace în turul doi cu spaniola Carolina Prats Millan.

La polul opus se regăseşte Simona Halep, care a părăsit proba de dublu încă din primul tur la turneul francez de la Poitiers, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. Constănţeanca de 19 ani şi partenera sa, olandeza Arantxa Rus, au pierdut cu 3-6, 3-6 duelul cu Alberta Brianti (Elveţia) şi Stefanie Voegele (Italia). La simplu, Simona Halep urmează să joace în optimi împotriva croatei Karolina Sprem.

Nici Raluca Olaru nu a cunoscut succesul, fiind învinsă în primul tur la Istanbul (Turcia; 25.000 de dolari) de Magali de Lattre, portugheza impunându-se cu 4-6, 6-1, 6-1.

Sursa: gds.ro

Foto: sport365.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*