Patru jucatoare romance, pe tabloul principal al turneului de la Ankara

Patru jucatoare romance, pe tabloul principal al turneului de la Ankara

Cu toate ca majoritatea jucatorilor si jucatoarelor din elita mondiala de tenis au intrat in vacanta si fie se relaxeaza undeva la soare, fie se pregatesc din zor pentru sezonul urmator, patru romance din primele 200 de jucatoare ale lumii participa in aceasta saptamana la un turneu in care pot fi printre protagoniste.

Alexandra Cadantu, clasata pe locul 109 in lume, este favorita numarul doi a competitiei de la Ankara, Mihaela Buzarnescu este cap de serie numarul sapte pe tabloul din Turcia, in vreme ce Madalina Gojnea, numarul 188 WTA, si Elena Bogdan, clasata pe 198 in lume, se vor lupta si ele pentru cele cateva puncte puse in joc care pot fi atat de pretioase in vederea sezonului 2012.

Toate cele patru jucatoare au avut ascensiuni destul de interesante in ultimul an si toate cele patru pot avea un viitor stralucit in fata, cea mai tanara dintre ele fiind ”Ema” Bogdan, in varsta de doar 19 ani, in vreme ce cea mai ”varstnica”, Madalina Gojnea, are de-abia 24 de ani. Cadantu, din postura de favorita doi a turneului, are cel mai favorabil culoar, urmand a o intalni in primul tur al turneului de la Ankara pe cvasinecunoscuta unguroaica Katalin Marosi. Alexandra s-ar putea intalni in faza sferturilor de finala cu Elena Bogdan, cea care va avea insa o misiune dificila in chiar primul tur, in fata frantuzoaicei Caroline Garcia.

Pe partea cealalta a tabloului, atat Madalina Gojnea, cat si Mihaela Buzarnescu par a avea intalniri lejere in primul tur, urmand insa ca intr-un eventual tur doi sa dea peste adversare redutabile. Astfel, Gojnea ar putea-o intalni pe Nina Bratchikova, din Rusia, numarul 145 in lume, in vreme ce ”Miki” Buzarnescu va trebui sa treaca de frantuzoaica Kristina Mladenovic pentru a se califica in sferturile de finala. Cele doua romance se pot intalni de-abia in faza semifinalelor, acolo unde speram sa vedem si pe partea cealalta a tabloului o jucatoare din Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*