Horia Tecau, semifinalist la Toronto, a urcat pe locul 9 in clasamentul ATP la dublu

Horia Tecau, semifinalist la Toronto, a urcat pe locul 9 in clasamentul ATP la dublu

Perechea formata din Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt s-a oprit in semifinalele probei de dublu al turneului Masters de la Toronto (Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2.648.700 dolari.
Tecau si partenerul sau, capi de serie nr. 4, au fost invinsi de spaniolii Marcel Granollers / Marc Lopez (nr. 8), scor 6-7(10), 5-7, care au pierdut, la randul lor, finala in fata gemenilor americani B. Bryan / M. Bryan (nr. 2), scor 6-1, 4-6, 12-10.
In sferturi, perechea romano-suedeza a trecut de cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi / Jean-Julien Rojer (Pakistan / Olanda), cap de serie numarul 7, scor 6-4, 3-6, 10-7, Tecau asigurandu-si un premiu de 38.180 de dolari si 360 de puncte ATP. Aceste puncte au contat foarte mult pentru cei doi, care au urcat cate doua locuri in clasamentul ATP. Tecau se afla acum pe locul 9, la un singur loc de cea mai buna pozitie a carierei. Lindstedt se afla cu un loc inaintea constanteanului. Tecau si Lindstedt sunt pe locul trei in ierarhia dublurilor, pozitie ce le asigura prezenta la Turneului Campionilor care va avea loc la finalul anului, la Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*