Adrian Ungur a ratat de putin finala ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paulo

Adrian Ungur a ratat de putin finala ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paulo

Turneul ATP Challenger Tour Finals de la Sao Paulo a avut 8 jucatori la start, cei cu cele mai bune rezultatele in cadrul turneelor Challenger in anul competitional 2012.
Ca si la Turneul Campionilor, s-a jucat mai intai in grupe, Ungur si Pella au facut parte din cea verde. In aceasta faza, romanul a trecut de argentinian. Primii doi au mers in semifinale, unde Adi a trecut de Aljaz Bedene, iar Guido de Victor Hanescu.
Finala a semanat in mare parte cu cea din grupe, dar de data aceasta Pella s-a impus cu 6-3, 6-7(4), 7-6(4), in timp ce miercuri fusese 4-6, 7-6(6), 7-6(5). „A fost unul dintre cele mai grele meciuri ale carierei mele. Am jucat destul de bine in primul set, dar apoi el a inceput sa serveasca bine si m-a bagat in bucluc. Adrian Ungur are unul dintre cele mai bune reveruri din circuit. La un moment dat am fost foarte nervos si imi spuneam ca nu pot sa cistig, dar am luptat pina la capat si acum sint fericit”, a spus Guido Pella pentru site-ul oficial al ATP.
Romanul a primit, simbata noaptea, la Sao Paulo, trofeul destinat invinsului. Romanul a jucat ultimul act al ATP Challenger Tour Finals, dar a pierdut in faţa unui argentinian in virsta de 22 de ani. Ungur a ajuns la turneul care i-a reunit pe cei mai buni 8 jucatori in concursurile challenger.

Chiar daca a fost invins, Ungur are motive de bucurie: dupa finala de la Sao Paulo, el va intra din nou in Top 100 si va fi pentru prima oara cind va incheia un sezon in aceasta poziţie. In plus, el a incasat un cec in valoare de 39.900 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*