Gasquet si Davydenko joaca in finala turneului de la Doha

Gasquet si Davydenko joaca in finala turneului de la Doha

Ultimul turneu important inaintea Australian Open 2013, turneul de la Doha a ajuns la finala.
Cap de serie numarul doi la Doha, primul turneu la care participa in 2013, Richard Gasquet s-a calificat in ultimul act dupa un parcurs cu putine emotii, cel mai greu meci al sau avand loc in turul doi, acolo unde i-au fost necesare trei seturi pentru a dispune de slovenul Grega Zemlja. In varsta de 26 de ani, francezul va incerca sa isi treaca in palmares al optulea titlu din cariera, iar pentru asta va trebui sa il invinga pe Nikolay Davydenko.
Rusul, triumfator la Doha in 2010 si finalist aici un an mai tarziu, a facut un meci foarte bun in semifinale, acolo unde l-a eliminat pe spaniolul David Ferrer, principalul favorit al competitiei. Acum, Davydenko va avea ocazia sa castige primul trofeu dupa ceva mai mult de 20 de luni. Precedentul sau succes intr-un turneu a fost consemnat pe zgura de la Munchen, in primavara lui 2011.
De-a lungul timpului, Richard Gasquet si Nikolay Davydenko s-au intalnit de cinci ori, iar francezul s-a impus in trei ocazii. Cine va termina invingator de aceasta data? Raspunsul il vom afla sambata, de la ora 17, in transmisiune directa, pe Eurosport 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*