Na Li si Azarenka vor juca in finala la Australian Open

Na Li si Azarenka vor juca in finala la Australian Open

Primul turneu de Mare Slem al anului 2013, Australian Open a intrat in linie dreapta… S-a stabilit finala in turneul feminin. Lidera clasamentului mondial si detinatoarea titlului de la Melbourne Victoria Azarenka s-a calificat in a doua sa finala australiana. Si a obtinut calificarea fara mari emotii in ultimul act al competitiei, jucatoarea din Belarus impunandu-se, cu 6-1, 6-4, in semifinala cu americanca Sloane Stephens.
Cele doua jucatoare au reusit o performanta de a juca un game de aproape 15 minute, atat Azarenka, cat si Stephens ratand numeroase oportunitati de a incheia game-ul.
Desi toata lumea anticipa o finala Azarenka – Sarapova, campioana de la Melbourne o va infrunta in ultimul act al competitiei pe chinezoaica Na Li.
Asiatica a reusit sa produca marea surpriza in semifinale, cand a spulberat-o pe Sarapova, desi rusoaica avusese un parcurs impresionant pana in penultimul act al competitiei.
Na Li s-a impus, cu 6-2, 6-2, dupa un meci de 93 de minute si in care Sarapova a comis aproape de doua ori mai multe greseli nefortate, 32-18.
Azarenka porneste favorita in finala, dar palmaresul dintre cele doua jucatoare este unul echilibrat, Victoria castigand cinci dintre cele noua meciuri directe disputate impotriva lui Na Li. Trebuie insa notat ca Azarenka a castigat ultimele patru meciuri directe cu Na Li.
Finala Azarenka – Na Li se va juca sambata de la ora 10:30 ora Romaniei si se va transmite direct pe Eurosport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*