Murray – Djokovic vor juca in finala turneului Australian Open

Murray – Djokovic vor juca in finala turneului Australian Open

Dupa semifinale specataculoase, britannicul Andy Murray si sarbul Novak Djokovic vor juca in finala turneului Australian Open de la Melbourne.
Roger Federer a fost eliminat azi din turneul de grand slam Australian Open. Britanicul Andy Murray s-a impus în cinci seturi. Murray a controlat jocul in totalitate, insa disputa s-a prelungit din cauza unor greseli copilaresti comise de britanic in cateva momente cheie. Pana la urma, Murray s-a impus, cu 6-4, 6-7, 6-3, 6-7, 6-2, si va da piept in finala de duminica cu bunul sau prieten, sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial. In prima semifinalae Djokovic l-a învins pe spaniolul David Ferrer, numarul cinci mondial, cu scorul 6-2, 6-2, 6-1.
Va fi a 18-a intalnire dintre cei doi tenismeni, Djokovic avand un usor avantaj, 10-7. Sapte dintre cele 17 meciuri directe dintre Djokovic si Murray s-au disputat anul trecut, sarbul castigand patru dintre acestea.
Interesant este ca cei doi tenismeni s-au mai intalnit de sapte ori intr-o finala de turneu, iar Murray conduce, cu 4-3, la acest capitol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*