Serena Williams este la o victorie de locul 1 mondial

Serena Williams este la o victorie de locul 1 mondial

In tenisul feminin asistam la lupta dintre Victoria Azarenka si Serena Williams pentru locul 1 in clasamentul mondial WTA.
Americanca Serena Williams nu mai are nevoie decat de o victorie pentru a redeveni nr. 1 mondial, dupa succesul cu 6-0, 6-3 de joi, in fata polonezei Urszula Radwanska, in turul 3 al turneului de la Doha. Daca o invinge vineri pe Petra Kvitova (Cehia), vineri, in sferturile de finala, Serena Williams, in prezent nr. 2, va fi sigura ca o depaseste pe Victoria Azarenka, din Belarus, de pe locul 1 WTA, in clasamentul care va fi publicat luni, dupa incheierea turneului.
Pentru a ramane lidera, Azarenka va trebui sa mai intai sa conteze pe o infrangere a Serenei, dar si sa ajunga pana in finala si sa spera ca Maria Sarapova, a treia jucatoare care poate urca pe primul loc sa nu castige titlul.
La 31 de ani si 4 luni, Serena Williams a ocupat deja cea mai inalta treapta timp de 123 saptamani in total, intre 2002 si 2010, urmand sa fie nr. 1 cea mai varstnica, dupa Chris Evert in 1985 (30 de ani si 11 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*