Sorana Cirstea a castigat cu Sloane Stephens, semifinalista de la Australian Open

Sorana Cirstea a castigat cu Sloane Stephens, semifinalista de la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit o victorie importanta, castigand la Dubai cu noua stea a americanilor, Sloane Stephens, semifinalista de la Australian Open. Cu atat mai mare e lovitura de imagine, cu cat Sorana a castigat un meci care parea pierdut !
Sorana Cirstea, a 30-a jucatoare a lumii, a fost condusa cu set si 3-1 de americanca Sloane Stephens, numarul 16 mondial, insa a revenit si s-a impus, dupa doua ore de joc, cu 5-7^6-3^6-2. In primul act, targovisteanca a salvat doua mingi de set, la 5-4, pe serviciul adversarei sale, dar nu a mai reusit sa repete isprava si cateva minute mai tarziu. Romanca a prins aripi de la 3-1 pentru Stephens in mansa a doua, cand a reusit o serie de cinci game-uri castigate consecutiv. O perioada foarte buna a prins Sorana si in decisiv, pe care l-a incheiat cu patru jocuri castigate la rand.
Sorana s-a calificat in optimile de finala ale turneului de, Emiratele Arabe Unite, dotat cu premii totale in valoare de 2.000.000 de dolari. Sorana, ajunsa pentru prima data in optimile de finala ale turneului de la Dubai, se va duela pentru un loc in sferturile de finala fie cu italianca Sara Errani, a cincea favorita, fie cu germanca Julia Goerges, finalista de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*