George Cosac isi propune sa relanseze tenisul romanesc

George Cosac isi propune sa relanseze tenisul romanesc

Fostul tenisman George Cosac a fost ales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, in cadrul Adunarii Generale de alegeri a forului.
Cosac a declarat dupa ce a fost ales in fruntea federatiei romane de profil ca va face tot ce depinde de el pentru refacerea familiei tenisului romanesc si a chemat-o alaturi de el pe fosta conducatoare a forului, Ruxandra Dragomir.
A fost o lupta foarte dura, dar plina de fair-play. Cred ca cel mai bun a castigat. Aceasta luna in plus de cand s-au amanat alegerile, din ianuarie, mi-a permis sa iau legatura cu mai multe cluburi. Voi face tot ce depinde de mine sa refacem familia tenisului romanesc si il chem alaturi de mine si pe Silviu Matei, dar si pe fostul presedinte Ruxandra Dragomir, care cu siguranta stie sa piarda, a spus Cosac.
In ceea ce priveste postul de capitan nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, Cosac a spus ca va proceda conform statutelor. Este o intrebare venita prea devreme. Voi face tot ce este statutar pentru ca nu voi conduce singur, a precizat el.
Ion Tiriac, care a renuntat vineri la functia de presedinte de onoare al Federatiei Romane de Tenis, si-a explicat decizia spunand ca forul ar trebui sa aiba ca presedinte de onoare un om care sa nu fie un jucator de tenis. Acum, cu alegerea lui Cosac, probabil ca vor reveni cele 15 turnee futures si mai sunt si turneele challenger care reprezinta painea saracului, pentru ca pana acum jucatorii trebuiau sa mearga pana la Buenos Aires pentru a obtine un punct. Cosac este un baiat tanar, care le-a facut pe toate, e un manager care stie ce-i aia balanta contabila si ce-i aia organizare. Depinde de vicepresedintii pe care ii va avea daca are si cu cine sa faca treaba. I-am spus ca daca in primele sase luni nu reuseste, sa renunte, dar cred ca va face treaba, a adaugat fostul sportiv.
Cosac a fost ales din primul tur, cu 124 de voturi in favoarea sa. Dintre delegatii prezenti la AG, 84 nu au votat pentru George Cosac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*