Monica Niculescu a castigat turneul de la Floriannopolis

Monica Niculescu a castigat turneul de la Floriannopolis

Superba si incitanta Brazilie, dar mai ales turneul WTA de la Floriannopolis vor ramane vesnic in inima jucatoarei noastre Monica Niculescu, ea reusind sa castige aici primul turneu al carierei sale, dupa finala castigata duminica cu rusoaica Olga Pucikova. Astfel, intr-un oras cu multe… plaje, Monica si-a implinit visul.
Este incredibil! Ce s-a intamplat la Florianopolis inseamna foarte mult. Jocul meu nu a stralucit, dar asta arata ca in tenis, daca nu incetezi sa lupţi, pina la urma vei reusi sa castigi, a spus jucatoarea in varsta de 25 de ani.
Monica a trebuit sa lupte chiar din primul tur, atunci cand a salvat trei mingi de meci pentru a o invinge pe Anabel Medina Garrigues. Apoi drumul a fost un pic mai usor: le-a invins in cite doua seturi pe Tereza Mrdeza, pe Timea Babos si pe Kristina Mladenovici.
Monica a reusit sa o invinga in finala din Brazilia pe Olga Pucikova cu 6-2, 4-6, 6-4 si sa sarute trofeul destinat invingatoarei. Am fost foarte obosita si ea a jucat foarte bine, la final a fost foarte greu, dar am continuat sa lupt. Stiam ca trebuie sa fiu mai agresiva si sa gandesc mult pe teren. Sunt foarte fericita, imi doream enorm aceasta victorie, a spus Monica. Romanca a promis ca se va intoarce si la anul in orasul insorit din Brazilia. Totul a fost perfect in aceasta saptamina pentru mine, a adaugat ea.
Castigarea acestui turneu i-au adus romancei 40.000 de dolari si 280 de puncte WTA.
Nu ne ramane decat sa o felicitam pe Monica pentru ambitia, talentul si daruirea aratata in Brazilia si sa ii dorim sa continue cel putin la acest nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*