Victor Crivoi, castigator al turneului ITF de la Madurai

Victor Crivoi, castigator al turneului ITF de la Madurai

Dupa ce recent Monica Niculescu a castigat in Brazilia, iata ca avem o noua bucurie adusa de jucatorii nostrii de tenis, tot de departe de Europa. Victor Crivoi a castigat turneul ITF de la Madurai din India, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Chiar daca nu e un turneu ATP, cu siguranta este un pas important in cariera lui Victor.

Jucatorul roman a trecut in ultimul act de reprezentantul gazdelor, N. Vijay Sundar Prashanth, al saptelea favorit, cu 6-1, 6-1, si si-a trecut astfel in palmares al treilea titlu ITF din acest an, dupa cele de la Plantation (SUA) si Chennai (India).

Pana in finala, Crivoi, cotat cu prima sansa la castigarea turneului, a trecut de indianul Sidharth Rawat (6-3, 6-1), chilianul Laslo Urrutia Fuentes (6-3, 6-3), germanul Tom Schonenberg (7-5, 6-3) si de italianul Filippo Leonardi (6-1, 6-2).

Crivoi a jucat finala si la dublu, unde a facut pereche cu Patrick Ciorcila, cei doi romani fiind invinsi in ultimul act de principalii favoriti, Caio Silva (Brazilia)/Ranjeet Virali-Murugesan (India), scor 4-6, 6-2, 9-11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*