Tecau si Mirnyi, in turul 2 la Bucuresti

Tecau si Mirnyi, in turul 2 la Bucuresti

Dublul Horia Tecau/ Max Mirnyi s-a calificat in turul doi al turneului „BRD Nastase-Tiriac Trophy”, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-4, de perechea Daniele Bracciali/ Potito Starace (ambii din Italia).

In urma acestui succes, Horia si Max vor primi 45 de puncte ATP si un cec in valoare de 3.660 de euro. Partida de pe Arena Centrala a durat o ora si opt minute.

In urmatorul meci, Tecau si Mirnyi (favoritii numarul 1 la Bucuresti), se vor duela pentru un loc in semifinale cu perechea Victor Hanescu/ Gilles Muller (Romania/ Luxemburg).

Am avut ceva emotii, pentru ca asa am de fiecare data cand joc primul meci acasa, pentru ca vreau sa-i multumesc pe cei care vin sa ma vada. A fost un singur moment in primul set unde meciul se putea schimba, in rest am fost in control. E minunat, ma simt ca si cum as juca in Cupa Davis. Tratam acest turneu foarte serios, ca pe un turneu de Grand Slam sau Masters Series. Ma bucur ca Victor Hanescu a castigat in primul tur. Nu ne-am intalnit prea mult in circuit, mai mult ne antrenam impreuna. E ciudat sa joci impotriva unui prieten si coleg. Romanii au de ce sa se bucure, pentru ca vor avea un roman in semifinale la dublu a declarat Horia Tecau. Turneul BRD Nastase-Tiriac Trophy este dotat cu premii in valoare totala de 467.800 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*