Hanescu si Cirstea in turul doi la Roland Garros

Hanescu si Cirstea in turul doi la Roland Garros

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi de la Roland Garros, jucatorul roman invingandu-l pe Bernard Tomic (Australia – locul 61 in clasamentul ATP). La scorul de 2-0 la seturi si un break avans pentru Hanescu in al treilea, Tomic a abandonat.

Victor a reusit o partida foarte buna impotriva unui jucator de mare perspectiva. Hanescu a castigat primul set cu 7-5 (dupa 44 de minute), iar in al doilea s-a impus in tie-break (10-8, dupa 58 de minute).

La scorul de 2-1 in favoarea lui Victor (cu break), Tomic a abandonat.

Sorana Cirstea (nr. 26) s-a calificat in faţa olandezei Kiki Bertens, cotat ca favorita la casele de pariuri, chiar daca este mai slab clasata in WTA, locul 56. Romanca a trait periculos pe intreaga durata a jocului. Sorana a pierdut in prelungiri primul set (7-5), dupa ce a irosit doua şanse de break la 4-4. In setul doi, Cirstea a condus cu 3-0, dar apoi s-a vazuta condusa cu 5-4, fiind la un pas de eliminare in condiţiile in care Bertens a servit pentru meci. A revenit şi a egalat situaţia la seturi: 7-5. In „decisiv“, romanca a fost iar condusa cu 2-0, insa a luat apoi şase game-uri cu ajutorul carora a urcat in turul doi.
Simona Halep a pierdut cu Carla Nanarro Suarez, Alexandra Cadanţu a cedat la Vania King, iar Monica Niculescu a fost eliminata de Johanna Larsson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*