Tecau si Max Mirnyi in optimi la Wimbledon

Tecau si Max Mirnyi in optimi la Wimbledon

Horia Tecau este singurul roman ramas la Wimbledon. Perechea de dublu formata din Horia Tecau si Max Mirnyi s-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon, dupa ce i-au invins in patru seturi, pe australienii Samuel Groth si Chris Guccione.

Dupa mai bine de doua ore si jumatate de joc, Tecau si Mirnyi au reusit sa se impuna cu scorul de 6-4, 6-7 (6), 7-6 (2) si 7-5.

In faza urmatoare, Horia Tecau si Max Mirnyi vor infrunta perechea croato-braziliana formata din Ivan Dodig si Marcelo Melo.

Horia Tecau este singurul roman ramas la Wimbledon, dupa ce Simona Halep si Raluca Olaru a parasit turneul londonez. Perechea formata din Raluca Olaru si Olga Savchuk a fost invinsa in turul doi de perechea Shuko Aoyama/ Chanelle Scheepers, cu scorul de 5-7, 6-3 si 6-2, iar Halep a pierdut la numarul 6 Na Li in trei seturi. Simona a dominat foarte clar setul 2, castigat cu 6-1, dar chinezoaica s-a impus clar in decisiv.

Dupa cele doua finale la Wimbledon cu Linsted, Horia spera sa castige la Londra cu Mirny. Cei doi sunt favoritii 7 ai probei de dublu in 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*