Minunata Sorana, semifinalista la Stanford

Minunata Sorana, semifinalista la Stanford

Sorana Cirstea face un turneu senzational la Stanford, pe un hard pe care s-au impus nume grele ale circuitului feminin, precum Serena Williams, Azarenka, Bartoli sau Clijsters. Numai simpla lectura a scorurilor reusite de romanca impresioneaza: dupa 6-2, 6-2 cu Morita si 6-3, 6-3 cu Vandeweghe, Sori a continuat seria cu un rezultat similar: 6-3, 6-2 cu Olga Govortsova – trei victorii de o constanta remarcabila.

Numai inceputul a fost mai greu contra bielorusei, care a condus cu 2-0 si 3-1 in primul set. Sorana si-a reglat tirul apoi si a raspuns cu o serie de cinci game-uri consecutive, cu care a rezolvat primul set. In al doilea, ea n-a scazut catusi de putin ritmul; foarte agresiva si concentrata, Sorana a pus o presiune considerabila pe fiecare serviciu al Govortsovei, in schimb castigandu-si lejer toate serviciile, de fiecare data la 15. Victorie foarte solida, doar o ora petrecuta pe teren, 11 din ultimele 13 game-uri castigate, dar mai ales, fara acele caderi din joc, lucru foarte important.
Sorana obtine astfel calificarea in semifinale pentru al doilea an consecutiv la Stanford. O va intalni pe slovaca Cibulkova, de care este condusa la meciuri directe, 1-2, dar avantajul romancei este ca victoria ei s-a intamplat chiar la Stanford, in sferturile de anul trecut, un foarte spectaculos 6-7, 6-2, 6-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*