Carstea si Niculescu in turul doi la Washington

Carstea si Niculescu in turul doi la Washington

Sorana Carstea, cap de serie numarul 5 si locul 28 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Washington, dotat cu premii in valoare totala de 235.000 de dolari. Sorana a trecut, in runda inaugurala, de Lesia Turenko, dupa ce sportiva din Ucraina, pozitia 61 in ierarhia mondiala, a abandonat la scorul de 5-7, 1-1. In turul doi, Sorana o va intalni pe Alison Riske (SUA), locul 96 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-5, de compatrioata sa Vania King. Pentru calificarea in turul doi la Washington, Carstea va primi 30 de puncte WTA si un cec in valoare de 3.200 de dolari.
Monica Niculescu (foto) a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute, pe Taylor Townsend (SUA), beneficiara a unui wild-card si pozitia 338 in ierarhia mondiala.
In turul doi, Niculescu o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Michelle Larcher De Brito (Portugalia), jucatoare venita din calificari si locul 111 WTA, si Madison Keys (SUA), cap de serie numarul 8 si pozitia 40 in clasamentul mondial.
Pentru calificarea in turul doi la Washington, Niculescu va primi 30 de puncte WTA si un cec in valoare de 3.200 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*