Favorita principala la Sofia Simona Halep, start cu victorie

Favorita principala la Sofia Simona Halep, start cu victorie

Simona Halep a inceput marti seara cu o victorie in Tournament of Champions de la Sofia. Favorita principala, Simona a trecut de Anastasia Pavliucenkova cu 6-3, 6-3.

Meciul a inceput mult mai repede decit s-ar fi crezut, dupa ce in partida dinainte Maria Kirilenko a abandonat dupa numai 27 de minute de joc. „Poate de aceea am fost un pic nervoasa la inceput, fiindca a trebuit sa-mi fac incalzirea mai repede, dar am incercat apoi sa nu ma gindesc la asta”, a spus Simona dupa meci.

Este pentru a patra oara in cariera cind o invinge pe Pavliucenkova si a treia in ultimele doua luni. „Ma tot gindesc la asta si caut o solutie pentru ca nu-mi explic”, marturisea marti rusoaica. „La Tokyo am avut 6-3 si 3-0, jucam bine, iar ea a revenit si a cistigat meciul. Cred ca, pur si simplu, se afla intr-o perioada in care are multa incredere, aproape totul ii iese si de aceea cistiga atit de multe meciuri”.
simona halep castiga
Halep confirma aceasta idee: „Da, joc agresiv, caut sa iau mingea repede, sa lovesc in minge tare, dar si controlat”. A avut totusi o mica observatie de facut, legata de serviciu: „Am servit bine in momentele importante si asta a contat foarte mult, dar parca mi-am intrat mai greu in mina”.
Simona si Anastasia, amindoua in virsta de 22 de ani, se stiu din perioada junioratului. „Ne-am intalnit si atunci, de doua ori”. „Si cine a batut?”. „Eu”, a incheiat zimbind romanca.
Aflata de citeva zile la Sofia, Simona a testat suprafata de joc la toate orele si in toate fazele. La inceput, a parut un rugoasa, dar apoi asperitatile s-au mai tocit. „E, totusi, destul de grea. M-a obosit putin la spate. Plus ca mingea sare mai tare decit in alte parti, Moscova, spre exemplu, si un pic ciudat”. Tocmai pentru a elimina efectele oboselii la spate de dupa meci, Halep a facut marti seara un masaj specific.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*