Nadal – Djokovici, finala Turneului Campionilor

Nadal – Djokovici, finala Turneului Campionilor

Reteta maxima pentru organizatorii Turneului Campionilor de la Londra, cel care incheie anul competitional 2013. Rafael Nadal (numarul unu mondial) si Novak Djokovici (numarul 2 mondial) vor juca in finala Turneului Campionilor de la Londra, partida programata luni seara, de la ora 22.00, ora Romaniei. Elvetia a fost marea perdanta a semifinalelor de duminica.
In drumul spre finala Turneului Campionilor de la Londra, Nadal a avut un meci dificil impotriva fostului numar unu mondial, elvetianul Roger Federer, pe care l-a invins totusi in doua seturi, scor 7-5, 6-3. In schimb, Djokovici a avut parte de un meci mai usor in semifinale, tot impotriva unui elvetian, Stanislas Wawrinka, pe care l-a invins in doua seturi identice, 6-3, 6-3.

Va fi o adevarata finala. Sper ca toti spectatorii sa aiba motive de bucurie, deoarece noi ne vom intalni iar pe teren. Intotdeauna a fost o concurenta mare intre mine si Rafa, ne cunoastem destul de bine si nu va fi niciun secret pentru fiecare pe terenul de joc, a spus Djokovici dupa victoria din semifinale, noteaza BBC.
Finala de la Londra din acest an va fi asadar un adevarat spectacol pentru iubitorii tenisului din lumea intreaga. Spaniolul va avea un meci foarte greu in fata lui Djokovici, care n-a mai pierdut un meci de la finala US Open din luna septembrie, atunci cand a cedat chiar in fata actualului numar unu mondial. Totosi, sarbul pare a avea un usor avantaj daca, tinand cont ca a dominat toate turneele indoor din acest an.
Finala se va juca luni seara, la ora 22.00 (ora Romaniei) si va fi transmisa in direct de Digi Sport 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*