Rafa campion si la poker

Rafa campion si la poker

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, a castigat primul sau turneu live de poker, un eveniment caritabil care a avut loc joi la Praga, in cursul caruia a reusit sa-i invinga pe unii dintre cei mai buni jucatori din lume, intre care si profesionistul canadian de origine romana Daniel Negreanu.

Campionul iberic s-a apropiat de poker incepand din vara anului trecut, cand a fost nevoit sa stea departe de terenurile de tenis din cauza unei accidentari la genunchi.

Tenisul ramane in continuare viata mea. Pokerul este pentru placere. Invat, dar incerc in acelasi timp sa fiu competitiv, a declarat Nadal la capatul etapei pragheze din European Poker Tour (EPT).

Liderul clasamentului ATP a riscat, totodata, o comparatie intre cele doua pasiuni ale sale: Este o competitie. Trebuie sa-ti controlezi emotiile, sa fii mereu concentrat. Trebuie sa dai dovada de sange rece, sa astepti momentul.

La turneul de poker din capitala ceha au mai participat, de asemenea, fostul schior italian Alberto Tomba si doua staruri ale fotbalului, brazilianul Ronaldo si ucraineanul Andrei Sevcenko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*