Monica Niculescu, o victorie mare cu Sabine Lisicky

Monica Niculescu, o victorie mare cu Sabine Lisicky

Carismatica jucatoare din Germania Sabine Lisicki, favorita numarul 15 a turneului de la Australian Open a trebuit sa se incline in fata tenacitatii si talentului Monicai Niculescu !
In virsta de 26 de ani, Monica Niculescu si-a folosit intuitia pentru a contracara loviturile puternice expediate de nemtoaica si a avut puterea de a spera dupa un prim set pierdut. Am consemnat scorul 2-6, 6-2, 6-2.
Romanca a avut o evolutie excelenta si a reusit sa isi pastreze recordul pozitiv in fata lui Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon, pe care o conduce cu 3-1 la intilnirile directe.

M-am simtit foarte bine, am reusit sa returnez foarte bine si sa o blochez cand cauta loviturile castigatoare. Sunt foarte multumita de jocul meu, a declarat Monica Niculescu la finalul meciului. Este pentru a treia oara in cariera cind Monica ajunge in turul III la Australian Open, performanta pe care a mai atins-o in 2011 si 2012. Anul trecut, Monica a parasit primul turneu de Mare Slem al anului in primul tur. In meciul urmator, Monica Niculescu o va infrunta pe Ekaterina Makarova, rusoaica in virsta de 25 de ani, clasata pe locul 22 WTA, care le-a eliminat pina acum pe americancele Venus Williams si Irina Falconi.

niculescu-bate-lisicky-a

Monica Niculescu are un inceput de an fabulos, romanca reusind deja sa bifeze doua titluri la proba de dublu, la Shenzhen (China) si Hobart (Australia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*