Romania castiga dramatic cu Ungaria in Fed Cup

Romania castiga dramatic cu Ungaria in Fed Cup

Doar in ultimul set al mecului decisiv din intalnirea cu Ungaria din Fed Cup am castigat !! Cat dramatism intr-o partida care trebuia castigata fluierand.
A fost nevoie de succesul perechei Monica Niculescu si Irina Begu in meciul decisiv la dublu, pentru ca Romania sa obtina victoria in fata unui adversar pe care ar fi trebuit sa+l depaseasca mult mai ulor, chiar daca meciul a avut loc la Budapesta.

In primul meci Sorana Cirstea s-a distrat pur si simplu cu Reka Luka-Jani, 6-0, 6-1, diferenta dintre locul 26 WTA al Soranei si pozitia 171 a adversarei fiind evidenta. Ocupanta locului 10 in lume, Simona Halep (foto) a inceput in stil de mare campioana confruntarea cu nr.1 al Ungariei, Timea Babos, locul 81. 6-1 in primul set parea a fi exprimarea diferentei de valoare dintre cele doua si lucrurile mergeau la fel de bine in al doilea set, cind Simona a ajuns la 5-3, dar atunci s-a produs incredibilul. Babos a profitat de o cadere inexplicabila a lui Halep, a luat setul cu 7-5 si l-a cistigat pe al treilea cu 6-3, restabilind o nesperata egalitate.

Meciu ldecisiv le-a adus fata in fata pe Babos si Jani pentru Ungaria, Niculescu si Begu (in foto) pentru Romania. Dezastrul parea a prinde contur, dupa ce unguroaicele au luat primul set cu 7-6. Mai aveau nevoie de un set pentru o victorie imensa. Insa perechea noastra a pus clar stapinire pe joc si nu a mai lasat nici o sansa. 6-2 in al doilea set, apoi succes categoric in tie-break si victorie Romania cu 2-1. Urmeaza acum in grupa euro-africana meciurile cu Anglia si Letonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*