Romania victorie 2-1 cu Marea Britanie in Fed Cup

Romania victorie 2-1 cu Marea Britanie in Fed Cup

Romania a castigat vineri cu scorul general de 2-1 derby-ul Grupei B al Grupei I Euro-Africane a Fed Cup, de la Budapesta, in compania Marii Britanii.
Punctul victoriei a fost adus din nou de dublul Monica Niculescu/ Irina Begu (foto jos), care a dispus, in ultimul meci al confruntarii, cu scorul de 6-0. 6-2, de cuplul Heather Watson/ Jocelyn Rae.
Pana atunci, Sorana pierduse cu scorul de 6-7, 6-1, 6-4 meciul de deschidere, disputat in fata lui Heather Watson, dar Simona Halep (foto sus) a reechilibrat imediat balanta, invingand-o cu scorul de 6-1, 6-4 pe Johanna Konta. Au fost doua meciuri opuse pana acum.
Cirstea a acuzat niste dureri la piciorul drept si a trebuit sa se recunoasca invinsa. Simona a facut o partida excelenta, a facut un joc bun de la inceput pana la sfarsit si a demonstrat ca e una dintre cele mai valoroase jucatoare din acest turneu, a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Romania fedcupdublu

Romania a invins cu scorul de 2-1 si o victorie – logica, dupa valoare – cu Letonia, maine, in ultimul meci din grupa (ora 17.00), ii va asigura statutul de castigatoare a grupei. Apoi, duminica, va juca in semifinalele competitiei contra uneia dintre invingatoarele grupelor C sau D, adica impotriva Ucrainei sau Belarusului, adversara fiind stabilita prin tragere la sorti. Invingatoarea meciului de duminica va juca, in primavara, barajul de promovare in Grupa Mondiala II. Felicitari fetelor, ati demonstrat inci o data ca sunteti o echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*