Halep si Niculescu joaca in optimi la Doha

Halep si Niculescu joaca in optimi la Doha

Dupa succesul de la Budapesta, cand echipa de Fed Cup a tarii noastre s-a calificat cu suportul importannt al lor, Simona Halep si Monica Niculescu joaca in optimi de finala joi la Doha. Astfel, joi sunt programate patru partide, iar unul dintre cele 4 dueluri este si cel al Simonei Halep, care o va infrunta pe sportiva din Germania, Annika Beck. Jucatoarea din Romania cu cel mai bun clasament mondial (locul 10 WTA) porneste cu prima sansa in fata adversarei sale din Germania.
Beck (pozitia a 55-a WTA) se afla la prima participare la Doha si a pierdut singurul meci direct disputat in circuitul profesionist impotriva compatrioatei noastre. Halep s-a impus in duelul avut pe iarba, la Hertogenbosch, cu 6-1, 2-6, 6-3 si spera sa ajunga pentru prima data in cariera in sferturile de finala de la Doha. Cea mai bună perfomanta anterioara a ei la acest turneu este accesul in faza optimilor de finală, atat acum, cat si in 2012, atunci cand a fost invinsa de Victoria Azarenka.
Partida Simonei este cea de-a patra pe terenul central, astfel ca meciul ei va incepe in cursul serii, nu mai devreme de ora 19:00.
De asemenea, Monica Niculescu va intra in concurs in jurul orei 16:00, in cel de-al doilea meci de pe terenul 1. Romanca a castigat un singur meci din cele 3 disputate cu Sara Errani, insa cel mai recent duel direct dateaza din 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*