Niculescu pierde in sferturi la Florianopolis

Niculescu pierde in sferturi la Florianopolis

Desi am avut trei jucatoare in sferturi de finala in turneul brazilian de la Florianopolis, niciuna nu s-a calificat in semifinale.
Cea mai bine cotata, Monica Niculescu, chiar detinatoarea titlului si locul 53 WTA, a abandonat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Niculescu a abandonat din cauza unei accidentari la glezna dreapta in meciul cu principala favorita, Carla Suarez Navarro, la scorul de 4-6, 6-0, 4-1.
Monica Niculescu o invinsese in turul doi, cu scorul de 6-3, 6-1, dupa o ora si 40 de minute, pe sportiva Danka Kovinici (Muntenegru), locul 159 WTA, venita din calificari.
Si Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, venita din calificari, a abandonat in sferturi, in timp ce Alexandra Cadantu, locul 62 WTA, a fost invinsa de sportiva Iaroslava Svedova din Kazahstan, scor 6-3, 6-3.
Al patrulea sfert de finala le-a duss fata in fata pe Alison Van Uytvanck din Belgia, locul 104 WTA, venita din calificari, si Garbine Muguruza din Spania, locul 36 WTA si cap de serie numarul 2.
Meciurile din aceasta faza sunt programate joi, de la ora 20.00. Prima intra pe teren Cadantu, urmata de Dulgheru, in timp ce Niculescu si Suarez Navarro vor juca in ultima partida.
Calificarea in sferturile de finala ale turneului de 250.000 de dolari premii este recompensata cu 6.175 de dolari si 60 de puncte WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*