Radwanska si-a luat revansa in fata Simonei Halep

Radwanska si-a luat revansa in fata Simonei Halep

Simona Halep a pierdut in semifinalele de la Indian Wells, invinsa fiind in doua seturi de poloneza Radwanska. Romanca a pierdut cu scorul 3-6, 4-6.
Traseul Simonei la Indian Wells s-a oprit in semifinale. Agnieszka Radwanska si-a luat revansa dupa cele doua infrangeri suferite in ultimul an in fata romancei si s-a calificat in finala, 6-3, 6-4. A fost inca o data un meci spectaculos, la un nivel foarte inalt. Simona a avut in ambele seturi sanse, in special in al doilea, in care a condus cu 3-1 si a avut serviciul, dar a platit pret numarului mare de erori nefortate. Foarte determinata, Aga a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an, in vreme ce Simona n-a mai avut resurse pentru o a treia revenire dintr-o situatie complicata in acest turneu.Simona Halep a declarat ca nu e trista de infringerea cu Radwanska si ca e constienta ca a realizat un rezultat important.
“Am jucat partide frumoase si sunt bucuroasa ca am ajuns pana in semifinale. Si sa nu uitam ca vin dupa o accidentare. Asa ca vreau sa ma bucur de acest rezultat. Sunt foarte bucuroasa si pentru ca am urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, e uimitor. Nu sunt trista pentru ca am pierdut, se intampla, asta e tenisul. Trebuie sa inteleg ca pot cistiga fiecare meci”, a spus Halep. “Radwanska a jucat foarte bine, a meritat sa cistige. I-au intrat toate loviturile si a trebuit sa alerg foarte mult. Cred ca am intrat mai greu in joc.Nu am fost pregatita. Jocul ei a fost excelent si a fost foarte dificil sa-l contraatac. Mi-a fost greu sa joc impotriva ei. A fost mai bine decit mine. Sint sigura ca va avea o evolutie la fel de buna si in finala”, a explicat Simona.
Halep a incasat 225.000 de dolari dupa turneul de la Indian Wells. Urmatorul turneu pentru Halep e cel de la Miami, care va debuta saptamina viitoare.

HalepIWb

Presa internationala vorbeste atit in termeni laudativi, dar si critici de Simona Halep. ESPN noteaza performanta romancei in circuit:
“Halep va urca inca 2 locuri in clasament si va ajunge pe locul 5 in ierarhia WTA, cel mai bun loc ocupat vreodata de o jucatoare din Romania” a scris ESPN.
Site-ul oficial WTA scrie ca Radwanska si-a luat revansa cu Halep dupa infringerea din turneul de la Doha: “Radwanska a pierdut ultimele 2 meciuri cu Halep, dar noua ocupanta a locului 5 mondial nu a mai putut obtine o victorie in fata polonezei in semifinale la Indian Wells”.
Englezii de la Sky sunt mai critici cu sportiva din Romania spunind ca Radwanska a avut un meci usor in semifinale: “Radwanska si-a asigurat biletul pentru finala dupa un meci cistigat destul de lejer, in 2 seturi cu romanca Simona Halep.”
Simona Halep a oferit imaginea saptamanii la turneul de la Indian Wells. Inainte de semifinala cu Radwanska, Simona i-a acordat un autograf celui mai tinar sustinator al ei. Fotografia a fost preluata de publicatiile internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*