Monica Niculescu, Cadantu si Hanescu eliminati din primul tur la Miami

Monica Niculescu, Cadantu si Hanescu eliminati din primul tur la Miami

Miami este un turneu foarte important, de aceasi categorie cu Indian Wells. Imediat sub turneele din Marele Slem. Primii jucatori romani intrati in concurs la Miami au fost eliminati.

Monica Niculescu, locul 70 WTA (in foto sus), a fost invinsa, in runda ianugurala, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si 42 de minute, de Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), pozitia 64 in ierarhia mondiala.
Pentru participarea la turneul de la Miami, Monica Niculescu va primi zece puncte WTA si un cec in valoare de 9.165 de dolari.

Alexandra Cadantu, locul 62 WTA, a pierdut si ea in turul doi al turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5.427.105 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Cadantu a fost invinsa, in runda ianugurala, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2, dupa doua ore si 35 de minute, de Zarina Dias (Kazahstan), jucatoare venita din calificari si pozitia 105 in ierarhia mondiala. Pentru participarea la turneul de la Miami, Alexandra Cadantu va primi zece puncte WTA si un cec in valoare de 9.165 de dolari.

hanescu

Victor Hanescu, locul 84 ATP, a ratat calificarea in turul doi al turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5.649.405 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa o ora si patru minute, de Thiemo de Bakker (Olanda), jucator venit din calificari si pozitia 162 in ierarhia mondiala. Pentru participarea la turneul de la Miami, Victor Hanescu va primi zece puncte ATP si un cec in valoare de 9.165 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*