Victor Hanescu a realizat surpriza turneului ATP de la Casablanca

Victor Hanescu a realizat surpriza turneului ATP de la Casablanca

Victor Hanescu l-a eliminat pe Kevin Andersson, principalul favorit, in turneul ATP de la Casablanca. El s-a calificat in sferturi de finala.
Victor Hanescu, numaul 89 ATP, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneul de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii in valoare de 485.000 de euro, dupa ce a trecut de principalul favorit al competitiei, sud-africanul Kevin Andersson, locul 19 ATP, scor 6-4, 6-4.

Performanta lui Hanescu este cu atat mai valoroasa daca vedem cat a durat partida. Primul set a durat 49 de minute, iar al doilea doar 38 de minute. Kevin Andersson a servit primul. In primele 4 ghemuri ale meciului fiecare jucator a castigat cand a servit. In ghemul 5, la scorul 2-2, Victor a condus cu 40-15 pe serviciul adversarului, dar Andersson a egalat. Totusi, Hanescu a luptat si a realizat, dupa inca o egalitate, unicul break al setului 1. S-a ajuns la 5-3 pentru Hanescu, care a ratat doua mingi de set si break. Dar a castigat setul 1 pe propriul servici, cu 6-4.
In setul 2 tot Andersson a servit primul. La 1-1, ghemul 3, Hanescu a condus din nou cu 40-15 pe serviciul adversarului. Prima minge de break a ratat-o, dar a castigat imediat, facand unicul break al setului 2. Hanescu a reusit sa isi mentina acest avantaj. Asfel romanul a realizat surpriza turneului de la Casablanca.

Hanescu urmeaza sa joace in sferturi cu argentinianul Federico Delbonis, locul 43 ATP si favorit numarul 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*