Cirstea castiga spectaculos cu Ana Ivanovic

Cirstea castiga spectaculos cu Ana Ivanovic

Cirstea a reusit un meci mare, chiar primul din Romania – Serbia din barajul pentru Fed Cup. Victorie de rasunet obtinuta de Sorana Cirstea, numarul doi din echipa de Fed Cup a Romaniei, in fata fostei ldiere mondiale Ana Ivanovic.
Cirstea a castigat in trei seturi, cu 3-6, 6-1, 6-2 la capatul unui meci intins pe durata a aproape doua ore.
Pentru Cirstea este primul succes in fata bunei sale prietene din circuitul mondial.
Emotia primului joc in fata suporterilor proprii si-a pus amprenta asupra jocului Soranei in debutul confruntarii si Ivanovic s-a distantat rapid la 3-0 cu break.
Cirstea a recuperat break-ul, dar in loc de 3-3 scorul a devenit 4-2 si apoi 5-2 in favoarea sarboaicei, jucatoarea noastra nereusind sa-si gaseasca ritmul.
Dupa un prim set pierdut in 44 de minute, Cirstea a ridicat nivelul jocului in actul al doilea si s-a impus fara istoric in doar 24 de minute cu un 6-1 categoric.

SCirstea

Decisivul a inceput in nota de dominare a Anei Ivanovic, care a pus repede doua game-uri in dreptul sau printre acestea si un break. Din acel moment pe teren a existat o singura jucatoare, iar aceasta s-a numit Sorana Cirstea.
Sase game-uri la rand a obtinut fosta sfert-finalista de la Roland Garros si victoria a fost a ei, prima din cariera in fata Anei Ivanovic.
Romania conduce Serbia cu 1-0 dupa un meci pe care, sa recunoastem, Sorana Cirstea l-a inceput cu sansa a doua.

La Bucuresti ploua torential cu tunete si fulgere, iar toti spectatorii prezenti pe Central s-au refugiat care incotro pentru a se adaposti de ploaie. De vazut cum va arata terenul de joc si in cat timp organizatorii vor reusi sa-l faca practicabil. De retinut ca terenul central de la Arenele BNR este dotat cu instalatie de nocturna in cazul in care ploaia va amana meciul pana spre lasarea intunericului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*