Romania – Serbia 4-1 si am intrat in Grupa Mondiala II a Fed Cup

Romania – Serbia 4-1 si am intrat in Grupa Mondiala II a Fed Cup

Simona Halep, locul 5 WTA, invins-o pe Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA. Romania conduce Serbia cu 2-0. Jovanovski a fost invinsa cu scorul de 6-2, 6-4. Meciul dintre Simona Halep si Bojana Jovanovski a inceput sambata, insa a fost intrerupt la scorul de 3-1 pentru romanca in primul set din cauza ploii.
In primul meci al intalnirii, sambata, Sorana Cirstea (27 WTA) o invinsese pe Ana Ivanovici (12 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2.
La o distanța de doar jumatate de ora fața de partida cu Jovanovski, Halep a trebuit sa intre din nou in arena, de data aceasta impotriva Anei Ivanovici, aflata la prima partida a zilei. Mai proaspata, sarboaica a trecut de romanca in doua seturi (6-3, 7-6) si a castigat primul punct al Serbiei, facand 2-1 pentru „tricolore” la general.

Romania halep fed cup

Sorana Cirstea a adus duminica dupa-amiaza punctul decisiv Romaniei in confruntarea cu Serbia, dupa ce a trecut in trei seturi (6-3, 6-7, 6-3) de Bojana Jovanovski. Romanca a fost aproape de o victorie in doua seturi, cand in actul secund a condus cu 5-2. Sarboaica a revenit insa si a impins meciul in decisiv, unde Sorana Cirstea nu i-a lasat prea multe sanse si a calificat echipa de Fed Cup a Romaniei in Grupa Mondiala II.

fed cup2

Romania a trecut de Serbia cu scorul de 4-1, in barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala II a Fed Cup. In ultimul meci al confruntarii, perechea „tricolora” formata din Monica Niculescu si Irina Begu a castigat partida cu sarboaicele Jovana Jaksic/Nina Stojanovic, care au abandonat in primul set, la scorul de 2-1 pentru romance. Romania a revenit astfel in Grupa Mondiala II a Fed Cup, dupa o pauza de 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*