Horia Tecau a castigat pentru al treilea an consecutiv la Bucuresti

Horia Tecau a castigat pentru al treilea an consecutiv la Bucuresti

Horia Tecau a fost campion la Bucuresti alaturi de Robert Lindstedt in 2012, apoi impreuna cu Max Mirnyi in 2013. Horia a facut o superba tripla, anul acesta cu un alt partener. Aceasta indica ca valoarea in cuplul de dublu a fost adusa de jucatorul roman.
In 2014, Horia a recidivat la turneul sau de suflet impreuna cu un al treilea partener, olandezul Jean Julien Rojer. Favoriti 1, Horia si Jean Julien s-au impus in doua seturi in finala de duminica, 6-4, 6-4 cu Fyrstenberg si Matkovski, rezultat obtinut in 69 de minute. In ambele seturi, perechea castigatoare a facut break-ul decisiv la scorul de 3-3, apoi a reusit sa-si pastreze serviciul.

Tecau Rojer  3

„Este intotdeauna grozav sa castigi acasa, mai ales ca am avut parte de atat de mult sprijin din partea fanilor. Asta vine si cu o presiune in plus, insa sunt foarte fericit ca am reusit sa castig titlul pentru a treia oara la Bucuresti”, a spus Horia.
Bucurestiul a fost, ca in fiecare dintre ultimele sezoane, unul dintre obiectivele principale pentru Tecau, care i-a

Tecau Rojer  1

„Sunt bucuros, mai ales pentru Horia. Mi-am dorit mult sa castigam aici, mai ales ca el a triumfat in anii precedenti si stiu cat de importanta era victoria acasa pentru el. De cand am hotarat sa formam o echipa, Horia m-a anuntat ca va trebui sa jucam in cadrul acestui turneu. Eu mai participasem la BRD Nastase Tiriac Trophy, insa in ultimii ani nu am mai venit la Bucuresti, pentru ca am mers la turneul din Barcelona. M-am bucurat ca am avut ocazia sa ma intorc aici. Intotdeauna a fost un turneu frumos aici. Iar victoria inseamna mult pentru Horia”, a declarat Rojer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*