Simona Halep va fi apta de joc la Wimbledon

Simona Halep va fi apta de joc la Wimbledon

Simona Halep a abandonat in turul doi la ‘s-Hertogenbosch, in setul al doilea cu Annika Beck, la scorul de 7-5, 2-3. Romanca a explicat ca accidentarea acuzata nu e una grava.
„Accidentarea nu e grava, dar mi-a fost frig pe teren si muschiul de la umar mi s-a contractat. Fizioterapeutul mi-a spus ca mai bine renunt, pentru ca poate agrava.
Dar voi fi apta pentru Wimbledon”, a spus Halep, potrivit wtatennis.com

Simona e cap de serie numarul 3 la Wimbledon

, turneu care va incepe de luni.

SimonaHaleptrofeuParis1

Ce-i permite Simonei sa atace liniile, chiar daca este in spate? Adancimea loviturilor, pe ambele parti, adancime pe care o poate produce nu datorita marimii sau inaltimii ei, ci datorita timingului si tehnicii impecabile. Mingea e lovita in fata, cu greutatea corpului propulsata inainte, miscarea este ampla, fluida, dar atat de exploziva incat Simona e tot timpul in aer cand isi loveste forehandul. Iar la backhand, mobilitatea trunchiului e incredibila: ce mult se intoarce cand isi duce racheta in spate si apoi, cate optiuni are pentru directia in care vrea sa trimita mingea tocmai datorita acestei mobilitati! De la lung de linie pana la cros foarte inchis, Simona face reverul cu doua maini sa para atat de usor.
Jocul Simonei este frumos atat in detaliile mici (tehnica loviturilor) cat si in desenul mare pe care-l face pe teren. E limpede, eliberat de balastul inutil, demonstrand inca o data acea regula valabila de la greci incoace: forma urmeaza functia. Jocul Simonei e frumos pentru ca este functional si stie ce vrea. Nimic in plus, nimic in minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*