Raluca Olaru in finala turneului de dublu de la Baku

Raluca Olaru in finala turneului de dublu de la Baku

Raluca Olaru a reusit accederea in finala turneului de dublu de la Baku, unde joaca alaturi de Shahar Peer. Cele doua au obținut victoria dupa ce adversarele din semifinale, F. Schiavone si S. Voegele, s-au retras in primul set, la scorul de 4-3 in favoarea dublului Olaru/Peer. Adversarele au inceput mai bine si au condus cu 2-0, dar Raluca si Shahar au raspuns cu o serie de trei game-uri la rand, inainte sa intervina abandonul.

 

Este a doua finala a anului pentru Raluca Olaru, prima fiind reusita la Nurnberg, tot alaturi de Shahar Peer, una dintre partenerele ei din acest an, alaturi de Solovyeva sau de Savchuk. La Nurnberg, cele doua au cedat la mare lupta, 6-0, 4-6, 10-6, contra Krajicek/Pliskova.

In finala de maine, Raluca si Shahar le vor intalni pe Panova/Watson.

raluca-olaru

“Cu Shahar nu mai jucasem inainte de Nurnberg, dar o stiu de mulți ani din circuit, stiam deja ca e o jucatoare foarte ambițioasa, care stie bine jocul, inclusiv cel de dublu. Ne-am ințeles bine si am fost solide in toate meciurile”, spunea Raluca despre parteneriatul cu Peer.

Raluca, numarul 88 mondial la dublu, va juca maine a 7-a finala de dublu a carierei in WTA, rezultatele fiind imparțite in precedentele: 3-3.

Rezultatul se adauga pe lista performanțelor romanesti din 2014, upgradat acum la 11 trofee si 7 finale (ATP + WTA, simplu +  dublu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*