Simona Halep ULUITOARE 6-0, 6-2 cu Serena Williams !!

Simona Halep ULUITOARE 6-0, 6-2 cu Serena Williams !!

Simona Halep a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams (nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 (dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. „I feel unbelievable now”, a spus Simona la finalul meciului.
Dupa victoria de miercuri, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA. Simona va mai primi 70 de puncte pentru urmatorul meci din grupa (n.r. cel cu Ana Ivanovic), indiferent de rezultat. In aceste conditii, totalul va ajunge la 530 de puncte WTA. In urmatorul meci de la Turneul Campioanelor, Simona Halep o va intalni pe Ana Ivanovic. Partida se va disputa vineri.

Simona Turneul Campioanelor sw2

„E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes. A fost visul meu sa o inving pe Serena. Nu as fi putut juca azi fara ajutorul fanilor si al romanilor care au venit aici sa ma sutina. Ma simt extraordinar. Trebuie sa uit imediat acest meci si sa ma concentrez mai departe pe turneu, pe urmatorul meci. Am fost agresiva si am luat mingea devreme. Am servit foarte bine. Mi-a functionat serviciul si totul a mers bine. Ma simt foarte bine acum. Sunt foarte, foarte fericita”, a spus sportiva romana.

Simona Turneul Campioanelor swilliams

Iata declaratia facuta de Serena Williams:
„Cred ca ea a jucat foarte bine, sa fiu sincera. Personal, n-am vazut-o niciodata jucand asa. Niciodata. Dar, evident, n-a avut nimic de pierdut asa ca a lovit fiecare minge. A facut un meci foarte, foarte bune. M-am pregatit foarte bine pentru azi, dar nu am jucat nici pe departe la fel de bine precum am lovit la antrenamente. Ea a servit mult mai bine azi decat o vazusem. Am vazut-o de multe ori jucand, dar nu ca azi. Bune servicii, si pe primul, si pe al doilea. A lovit lovituri direct castigatoare, ceea ce nu-i jocul ei obisnuit, dar trebuie sa te ridici la înaltimea momentului, ceea ce ea a facut, eu nu.
Serviciul meu a fost la nivel de juniori azi. Cam rusinos. Rusinos e un cuvant care descrie cel mai bine. Forehandul a lipsit cu desavarsire, cred ca si-a luat vacanta mai devreme. Dumnezeu stie unde mi-o fi serviciul. M-am simtit bine fizic, cred ca m-am deplasat ok. Nu sunt la 100 la 100, dar n-are nicio legatura cum ma simt eu cu meciul de azi. Cred ca Simona a facut cel mai bun meci al carierei ei si ca sa fiu sincera, abia astept sa ne revedem, ma uit cu nerabdare catre urmatorul nostru meci, pentru ca m-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu si în mod special sa ma pregatesc pentru ea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*