Horia Tecau si Jean-Julien au ratat calificarea in semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecau si Jean-Julien au ratat calificarea in semifinalele Turneului Campionilor

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), favoriti 5, nu mai au nicio sansa de accedere in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numarul 8, a castigat meciul cu Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), transmite Mediafax.
Perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt a invins, miercuri, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), obtinand astfel a doua victorie in grupa A a Turneului Campionilor.
Tot miercuri, Tecau si Rojer au fost invinsi, cu scorul de 6-7 (4), 6-3, 10-6, de liderii mondiali, fratii gemeni Mike si Bob Bryan (SUA).

Horia Tecau Julien R titlu

Aceasta este a doua infrangere pentru perechea romano-olandeza, dupa ce a fost invinsa si luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numarul 3.
In ultimele partide din grupa A, Tecau si Rojer vor juca in compania perechii Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), care au obtinut deja doua succese, iar fratii Bryan vor intalni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Echipa care va castiga in acest ultim meci va inregistra a doua victorie in grupa si va accede in semifinale, alaturi de Lindstedt si Kubot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*