Roger Federer joaca in finala Cupei Davis

Roger Federer joaca in finala Cupei Davis

Roger Federer s-a antrenat normal vreme de 30 de minute si sunt perspective favorabile ca numarul 2 mondial sa intre pe teren la finala Cupei Davis. Roger Federer s-a accidentat la spate inainte finalei Turneului Campionilor de la Londra.
Sa ne remintim.
Roger Federer inca mai era la sala in jurul orei 2 dimineata si spune ca a facut tot ce a putut ca sa intre pe teren si sa joace, dar concluzia echipei medicale a fost ca e un risc prea mare la varsta lui Federer si ca elvetianul nu poate fi competitiv in fata lui Djokovic. Roger Federer a avut un an de succes, un reviriment remarcabil dupa caderea de forma si de clasament din 2013, dar efortul imens depus de-a lungul acestui sezon, in care a adunat 72 de victorii, l-a ajuns exact pe linia de sosire. Primul care a dat un semn ca ar fi ceva in neregula ar fi Ivan Ljubicic, fostul jucator croat si actual antrenor al lui Raonic. Ljubicic, un admirator si un amic al lui Federer, a spus dupa ce a urmarit ultimul antrenament al lui Federer de dinaintea meciului cu Wawrinka, din semifinale, ca i s-a parut ca Roger a acuzat probleme la spate.
Revenim in actualitate. Roger Federer s-a antrenat miercuri prima oara dupa trei zile si ar putea juca la finalul saptamanii in Cupa Davis.

cupa-davis

Elvetia joaca in Franta cu Salatiera de Argint pe masa, iar Roger Federer are ocazia sa-si treaca in palmares singurul trofeu major din tenis care ii lipseste.

Federer

Franta si Elvetia se infrunta de vineri pana duminica la Villeneuve d’Ascq, o localitate de langa Lille. Alaturi de Federer la simplu in echipa Elvetiei va mai juca si Stanislas Wawrinka.

Roger Federer laDubai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*