Simona Halep, cea mai cautata pe Google

Simona Halep, cea mai cautata pe Google

Simona Halep a devenit in un an si jumatate un fenomen al sportului mondial. Saltul fantastic de popularitate reusit de Simona Halep in 2014 se reflecta si in cautarile facute de romani pe Internet. Simona Halep, cea mai cautata pe Google. Saltul fantastic de popularitate reusit de Simona Halep in 2014 se reflecta si in cautarile facute de romani pe Internet. Google a dat publicitatii traditionalul raport despre cautarile facute de-a lungul anului care se termina, iar cele din Romania sunt dominate clar de catre Simona. Numele ei a fost cel mai cautat de pe tot Internetul Romanesc, depasind chiar si cuvinte de cautare foarte populare, precum „iPhone 6” sau „Rezultate Bacalaureat”.
Imaginea de ansamblu e si mai importanta. O stiam cu totii, dar acum e confirmata si de cifre oficiale: datorita Simonei, interesul in jurul tenisului a crescut spectaculos in Romania. Iar rezultatele romanesti au sustinut interesul fanilor.

Halep finalista Madrid

Spre exemplu, in topul celor mai cautate 10 evenimente sportive de catre utilizatorii romani de Internet, trei sunt din tenis: Wimbledon, pe locul 2, Roland Garros, locul 5 si Turneul Campioanelor, locul 10. Asta in conditiile in care Campionatul Mondial de fotbal a fost, de inteles, pe primul loc.
Simona Halep e prima si in topul celor mai cautate persoane. In rezumat, pe langa calitatea de „Most Searched Term in Romania”, lista distinctiilor neoficiale adunate de Simona mai cuprinde:
– cea mai cautata jucatoare pe site-ul WTA;
– locul 2 in Topul Popularitatii, topul celor mai votate jucatoare de catre cititori;
– votata de public drept Jucatoarea Anului (titlu castigat, in urma voturilor presei, de catre Serena Williams);
– cel mai frumos punct al anului (cel cu Flipkens, de la Cincy);
– cel mai frumos meci al anului intr-un turneu de Slam (cel cu Sharapova).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*