Simona Halep, favorita la Shenzhen Open

Simona Halep, favorita la Shenzhen Open

Simona Halep este principala favorita la Shenzhen Open, turneu care va incepe de duminica, 4 ianuarie 2015. Simona Halep a fost impresionata de ce a intalnit in China. Jucatoarea noastra a fost uimita sa afle ca Shenzhen are 15 milioane de locuitori.
„E un oras imens, e aproape cat Romania. E o experienta interesanta pentru mine sa fiu aici. China este foarte frumoasa. Arenele sunt foarte frumoase, e o placere sa te antrenezi. Abia astept sa inceapa turneul. Obiectivul meu principal este sa ajung din nou la Turneul Campioanelor, asa ca trebuie sa dau totul in fiecare turneu la care particip”, a declarat Halep.

SimonaHaleptrofeuParis3

2014 a fost cel mai bun an din ultimele doua decenii pentru tenisul romanesc. Simona a dat tonul si a urcat la un alt nivel. In 2014, n-am mai vorbit doar despre turneele mici, accesibile, ci, datorita ei, am trait emotii incredibile. Pentru prima oara dupa foarte multi ani, Romania a avut o reprezentanta a ei intr-o finala de Grand Slam, la Roland Garros. Simona nu doar ca a ajuns pana acolo, ci a facut unul dintre meciurile memorabile ale anului. Iar urcarea pe locul 2, plus finala Turneului Campioanelor, i-au marcat cel mai bun an al carierei.

Halep la Madrid

Ca si in 2013, foarte multi alti jucatori romani au performat si au contribuit la total: Horia Tecau a venit cu opt titluri si o finala de Slam la mixt, Monica Niculescu a luat un titlu de simplu la Guangzhou, iar Florin Mergea, Irina Begu, Raluca Olaru sau Sorana Cirstea au contribuit fiecare cu alte rezultate importante. Si s-a mai pastrat o traditie: in cateva randuri, rezultatele lor au venit „lipite”, cate doua in aceeasi saptamana. Sarbatorim aceste performante in cele ce urmeaza, cu numai o luna inainte ca sezonul 2015 sa inceapa. Se va depasi acest bilant anul urmator?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*