Serena Williams are 19 titluri de Grand Slem

Serena Williams are 19 titluri de Grand Slem

Serena Williams a depasit o adversara inspirata si o infectie respiratorie si a castigat titlul la Australian Open. Este a sasea finala castigate de Serena Williams la Melbourne in cariera. A fost 6-3, 7-6 intr-o finala electrica, in care Sharapova a facut unul dintre cele mai bune seturi ale ei in istoria rivalitatii cu Serena, dar nu a fost suficient. Serena a servit 18 asi, ultimul dintre ele chiar la mingea de meci, si a incheiat cu 38 de lovituri direct castigatoare.
Este titlul cu numarul 19 de Grand Slam pentru Serena, care le depaseste astfel pe Chris Evert si Martina Navratilova, o egaleaza pe Helen Moody si-si confirma inca o data postura de ce mai buna jucatoare din lume a momentului.

Serena Williams US Open

Serena se apropie la trei titluri de Grand Slam de Steffi Graf (22) si la cinci de Margaret Court, cu 24 (inainte de era Open).

Serena williams AO a

Asupra Mariei, Serena Williams are un ascendent moral care s-a dovedit insurmontabil pentru rusoaica pana acum. Jocurile lor sunt similare, de forta maxima din spatele terenului, cu o mica mare diferenta: Serena poate lovi mai tare si mai variat. Orice face Maria, Serena poate sa faca mai bine. Mai este apoi the jolly joker, adica serviciul Mariei, care nu stii incotro va vira: ori la bal ori la spital. Si in meciurile contra Serenei, unde presiunea returului este zdrobitoare, serviciul Mariei tinde sa vireze catre spitalul de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*