Romania a invins dramatic Spania cu 3-2 in Fed Cup

Romania a invins dramatic Spania cu 3-2 in Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei a invins, la Galati, cu scorul general de 3-2, formatia Spaniei. Punctual decisive a venit in meciul de dublu. Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu a castigat in fata cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues. Romania s-a calificat in play-off-ul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup. Astfel, o zi inceputa prost s-a terminat sensational!

Garbine Muguruza a profitat ca Simona nu a putut sa isi faca jocul obisnuit. Spanioloaica a castigat repede, cu 6-4, 6-3. Spania conducea Romania cu 2-1. Daca nu a punctat numarul 3 WTA,sa castige oare jucatoare de pluton? Spania se vedea deja castigatoare, avand un dublu excellent.

Romania

Dupa esecul Simonei cu Muguruza, Irina Begu a adus egalarea, invingand-o pe Soler Espinosa. Ca si in aparitiile de anul trecut ale Romaniei in Fed Cup, efortul a fost si de aceasta data balansat, fetele salvandu-se reciproc, rand pe rand. A fost acum randul echipei de dublu sa puncteze decisiv: dupa un prim set pierdut cu 5-7, si un set secund care incepuse nefast, cu un break al ibericelor, finalul a fost incredibil de inspirat pentru fetele noastre: 5-7, 6-4, 6-2. Romania invinge astfel Spania cu 3-2 la general si se califica la barajul pentru Grupa Mondiala, care se va juca in aprilie.

Romania monica irina

Irina Begu si Monica Niculescu au castigat meciul de dublu cu Garbine Muguruza / Anabel Medina Garrigues si au adus punctul decisiv pentru echipa Romaniei!

Romania tenis hora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*