Florin Mergea si Dominic Inglot castiga cu fratii Bryan

Florin Mergea si Dominic Inglot castiga cu fratii Bryan

Florin Mergea

si Dominic Inglot au castigat cu fratii Bryan. Mergea si Inglotau au confirmat victoria de la Australian Open, contra liderilor mondiali incontestabili ai probei de dublu. Mergea si Inglotau au castigat azi cu fratii Bryan, la Dubai. A fost meci in sferturile de finala ale turneului de categorie 500. Florin si Dominic s-au impus, 7-6, 2-6, 10-8, revenind de la 5-2 in supertiebreak. In semifinale, Florin si Dominic ii vor intalni pe Quereshi si Zimonjic.

Horia Tecau Julien R

Mergea nu e singurul roman din semifinale. Tot azi, Horia Tecau s-a calificat, la randu-i, in ultimii patru, el si Jean Julien Rojer trecand de Lindstedt/Matkovski, 4-6, 7-5, 10-7. In primul tur, Tecau si Rojer eliminasera perechea Federer/Lammer. In semifinale, Horia si JJ ii vor intalni pe Bopanna si Nestor.

Tecau si Mergea

Horia si Florin, care vor fi colegi in echipa de Cupa Davis pentru meciul cu Israel, de la Sibiu, au fost foarte aproape sa joace finala de la Rotterdam si s-au intalnit in sferturile de la Australian Open, cand echipa lui Tecau s-a impus. Horia conduce cu 4-1 in meciurile directe jucate in circuitul ATP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*