In Cupa Davis Romania joaca cu Israel

In Cupa Davis Romania joaca cu Israel

In perioada 6-8 martie, TVR 2 si TVR HD vor transmite in direct de la Sibiu intalnirea dintre echipele masculine Romania – Israel din cadrul Cupei Davis, contand pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa. Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican si Cristian Mindru.

Competitia, la care invitat de onoare este presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va desfasura in Sala Sporturilor Transilvania, pe hard. In faza urmatoare a Cupei Davis, Romania va intalni Slovacia sau Slovenia, in functie de rezultatele celor doua confruntari.

Cupa davis Romania mar 2015

Reprezentativa Romaniei, care va juca impotriva echipei nationale a Israelului la Cupa Davis, va fi alcatuita din jucatorii: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea, iar capitan nejucator va fi Andrei Pavel. Echipa din Israel va fi alcatuita din jucatorii: Dudi Sela, Bar Tzuf Botzer, Edan Leshem, Joathan Erlich, si vor fi condusi de capitanul Eyal Ran.

Marius Copil

Presa internationala a laudat evolutia de la Australian Open a lui Marius Copil impotriva detinatorului trofeului de la Melbourne, elvetianul Stanislas Wawrinka. In turul doi al competitiei de la antipozi, desi a pierdut in trei seturi, 7 – 6, 7 – 6, 6 – 3, romanul a lasat o impresie foarte buna. Mai ales datorita serviciului puternic si a loviturilor de rever.apreciind serviciul puternic si lovitura de rever ale romanului. Site-ul britanic sport.co.uk a notat ca Wawrinka „s-a ferit de rachetele romanesti” pentru a ajunge in turul trei al Australian Open, unde este cap de serie numarul 4. „Stan Wawrinka isi continua cursa de aparare a titlului la Australian Open, dupa ce a dezamorsat serviciul puternic al lui Marius Copil pentru a ajunge in turul trei. Cap de serie numarul patru, elvetianul a doborat rachetele lui Copil, care a inclus si cel mai rapid serviciu inregistrat in acest an la Melbourne, oprit la 242 de kilometri pe ora (150 de mile pe ora), in drumul sau catre o victorie in trei seturi. Copil l-a tinut in joc de glezne pe Wawrinka cu serviciul sau vivace, elvetianul avand nevoie de doua tie-break-uri pentru a trece de roman”.

Pe TVR2 puteti urmari partidele meciului din Cupa Davis in direct dupa urmatorul program:
Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 – doua partide de simplu;
Simbata, 7 martie, de la ora 15.00 – partida de dublu;
Duminica, 8 martie, de la ora 13.00 – doua partide de simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*