Halep mai face un pas spre finala Indian Wells

Halep mai face un pas spre finala Indian Wells

Simona Halep, cap de serie numarul 3, se afla in forma buna la turneul de la Indian Wells, acolo unde participa jucatoare de top din clasamentul WTA.

In turul secund, romanca ne-a dat palpitatii, pierzand cu 2-6 primul set in fata rusoaicei Gavrilova, aflata pe locul 106. Apoi Simona a trecut in urmatoarele doua cu scorul de 6-1; 6-2. In acea partida Halep a servit un singur as, comitand 7 duble greseli.

In runda a treia, Simona Halep a mai pierdut un set: in fata americancei Lepchenko, favorita numarul 26. Din fericire, romanca le-a castigat pe primul si pe al treilea cu scorul de 6-1. Si de aceasta data, Simona a servit un singur as, comitand 7 duble greseli, salvand nu mai putin de 12 din cele 14 mingi de break avute de americanca.

Cu chiu, cu vai, iata ca Halep mai face un pas spre finala Indian Wells.

In optimi, ea a intalnit-o pe cehoaica Karolina Pliskova, pe care a invins-o cu un dublu 6-4. De aceasta data, Halep a comis „doar” 4 duble greseli, servind doi asi. Cehoaica a avut doua mingi de break, ambele fructificate. Deja dupa acest meci, sperantele Simonei Halep la castigarea trofeului prindeau contur.

Halep mai face un pas spre finala Indian Wells

Halep mai face un pas spre finala Indian Wells

A sosit si faza sferturilor de finala, unde Halep a intalnit pe spanioloaica Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 12. Dupa un prim set pierdut cu scorul de 5-7, romanca a revenit, castigandu-le pe celelalte cu un dublu 6-1. Halep a servit doi asi, comitand 3 duble greseli, salvand 6 din cele 10 mingi de break.

Si iata ca Halep mai face un pas spre finala Indian Wells. Pasul urmator este insa foarte greu, romanca dand nas in nas cu Serena Williams. Liderul mondial a trecut in turul secund de o alta romanca, Monica Niculescu, in doua seturi disputate, ambele incheiate cu scorul de 7-5.

Dupa partida de miercuri, Halep a declarat ca important nu este cum incepi partida, ci felul in care o termini. Cel mai important este sa crezi ca vei castiga. Fata de inceputul turneului, romanca afirma ca este mai increzatore, simtind mingea mai bine.

Daca Halep a pierdut trei seturi pana acum, Serena Williams a pierdut unul singur. In sferturi, aceasta a trecut de elvetianca Bacsinszky cu 7-5; 6-3. Dupa meci, americanca a declarat ca este bucuroasa ca a ajuns pana aici, insa ca mai are multe de imbunatatit.

Serena Williams si Simona Halep s-au mai intalnit de 4 ori, americanca impunandu-se in 3 randuri. Este al doilea sezon consecutiv in care Halep ajunge in semifinale la Indian Wells.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*