Simona Halep pierde demn cu Serena Williams

Simona Halep pierde demn cu Serena Williams

Azi-dimineata am avut parte de o semifinala spectaculoasa intre Simona Halep si Serena Williams, una in care americanca a castigat, avand insa mult de munca pana sa faca asta.

Primul set a durat 33 minute, Serena castigand cu scorul de 6-2. Probabil dupa ce au vazut cum stau lucrurile in prima mansa, cativa au renuntat sa priveasca mai departe meciul din fata televizorului sau a calculatorului si au decis sa isi continue somnul. Probabil dupa ce au aflat insa scorul final, au regretat aceasta decizie pripita.

Setul secund nu a avut nevoie decat de un singur break pentru a-si decide soarta. Din fericire, acesta a fost reusit de Simona Halep la scorul de 4-4. Reprezentanta noastra nu a inceput bine decisivul, dupa primele 3 gameuri nereusind sa castige vreunul. Breakul romancei a sosit insa la 5-4 pentru Williams, iar sperantele noastre la o noua victorie a lui Halep asupra americancei cresteau. Din pacate insa, romanca a cedat la scorul de 5-6, pierzand pe propriul serviciu fara a castiga nici macar un punct.

In ciuda acestui lucru, putem fi multumiti ca Simona Halep pierde demn cu Serena Williams. Chiar daca americanca a stat mai bine la toate capitolele, meciul s-a decis in urma catorva secunde de neatentie, venite in ultimul game.

Simona Halep pierde demn cu Serena Williams

Simona Halep pierde demn cu Serena Williams

Dupa meci, Simona a recunoscut acest lucru, neparand foarte afectata de eliminare in fata numarului 1 mondial. Serena Williams nu a contenit sa o laude pe Simona dupa meci, precizand ca jocul romancei a fost unul extraordinar si foarte placut ochiului.

Astfel, Serena Williams a obtinut a cincea victorie din cele 6 intalniri directe. Sigur, aici nu putem la socoteala si confruntarea care trebuia sa aiba loc la Indian Wells, in urma cu doua saptamani, cand americanca a abandonat inaintea meciului. Liderul mondial o va intalni in finala pe spanioloaica Suarez Navarro, numarul 12 WTA. Daca se va impune, Serena Williams va cuceri cel de-al optulea titlu lla Miami.

In ceea ce o priveste pe Halep, ea ramane pe locul 3 WTA, apropiindu-se insa la mai putin de 500 puncte de rusoaica Maria Sharapova. Dupa ce Simona Halep pierde demn cu Serena Williams, presa internationala titreaza chiar ca in urmatorii ani romanca ar avea mari sanse la locul intai mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*