Dulgheru o invinge pe Bouchard

Dulgheru o invinge pe Bouchard

Alexandra Dulgheru ne mentine in viata in barajul pentru Grupa Mondiala in Fed Cup, dupa ce Begu a pierdut surprinzator in fata canadiencei Abanda, romanca acuzand o accidentare in setul decisiv.

Dupa acel meci, multa lume nu dadea nicio sansa Romaniei ca va reveni. Iata insa ca s-a intamplat, iar Dulgheru o invinge pe Bouchard cu un dublu 6-4.

Alexandra a inceput promitator, reusind un break in debutul partidei, canadianca facand insa imediat re-breakul. Romanca a trecut apoi iar la conducere, cu break in gameul 5, Eugenie facand imediat insa re-break. Dulgheru a reusit cel de-al treilea break in game-ul 9, castigandu-si apoi lejer serviciul.

In setul secund, tot Dulgheru a reusit prima breakul, in game-ul 3, urmand apoi imediat re-breakul. Legenda cum ca game-ul 7 dintr-un set ar putea fi decisiv in economia lui s-a dovedit a fi adevarata aici, reprezentanta noastra facand breakul care avea sa o duca pe culmile victoriei. In ultimul game, Dulgheru ne-a tinut ca pe jar, beneficiind de nu mai putin de 4 mingi de meci. Din fericire, a concretizat-o pe ultima.

Dulgheru o invinge pe Bouchard

Dulgheru o invinge pe Bouchard

Dupa meci, Dulgheru a mers spre stafful Romaniei, pentru a celebra victoria, dand apoi mana cu Eugenie Bouchard. Amintim ca jucatoarea din Canada nu a dorit sa dea mana cu ea la conferinta de presa, considerand asta o superstitie sau un gest pe care il fac doar fraierii, dupa cum s-a exprimat in trecut, cand am mai intalnit asemenea situatii din partea ei.

E drept, Dulgheru o invinge pe Bouchard dupa un joc prost al canadiencei. Aceasta a comis 41 erori nefortate, mai mult decat dublul adversarei. Speram sa nu-si revina din pasa proasta nici azi, cand ar fi trebuit sa joace impotriva Irinei-Camelia Begu. Inca nu se stie daca Begu se va putea recupera dupa contractura musculara suferita ieri.

Meciul lui Begu cu Bouchard este programat a fi primul din seria de 3, unul care incepe la 20:00. Apoi Alexandra Dulgheru va juca impotriva Abandei, urmand apoi partida de dublu dintre perechile Mitu/Olaru si Dabrowski/Fichman. Trebuie spus ca partida dintre Canada si Romania nu este singura care sta sub semnul echilibrului. Toate celelalte 3 intalniri din aceasta faza s-au terminat cu scorul de 1-1 dupa prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*